Structureel betere verkoopprestaties realiseren?

Wetenschappelijk onderbouwd en praktisch toegepast als basis voor een blijvende gedragsverandering!

Verkoopprestaties verbeteren?

Waarom investeren bedrijven in Nederland jaarlijks nog voor ruim 3 miljard euro in trainingen en opleidingen voor hun medewerkers? Omdat men de overtuiging heeft dat medewerkers daar beter van worden!

Maar waarom hebben steeds meer bedrijven twijfels over het rendement van hun investering? Omdat men te vaak constateert dat de medewerker terugvalt in het oude gedrag! HTR+group heeft hiervoor de oplossing! Onze methodiek zorgt voor stapsgewijze competentie ontwikkeling, maakt leereffecten zichtbaar en meetbaar en garandeert gedragsverandering die stand houdt.

Niet terugvallen in oude gedrag!

HTR+group realiseert samen met u structureel betere verkoopprestaties door enthousiaste en gedreven medewerkers.

Wij gebruiken hiervoor een wetenschappelijk onderbouwde en praktisch toepasbare methodiek. Door het inzetten van HTR⁺Boost (ons online platform) zorgen we er tevens voor dat uw medewerkers dagelijks leerdoelen behalen en successen kunnen vieren. Op deze wijze rendeert uw geïnvesteerde euro bij ons wel. Dit geldt voor iedereen binnen uw bedrijf met klantcontacten. Denk daarbij aan commerciële binnen-en buitendienst medewerkers, maar ook aan service engineers, consultants en leidinggevenden. Zij zorgen dan zeker voor het behoud van uw bestaande omzet en het realiseren van nieuwe omzet!

Organizational Behavior Management (OBM)

HTR+group biedt de oplossing met OBM

De basis voor ontwikkeltrajecten wordt gevormd door Organizational Behavior Management (OBM) Een onderscheidende, motiverende en bewezen methode gericht op blijvende gedragsverandering die in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam en ADRIBA (Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analyses) tot stand is gekomen. Een pragmatische aanpak met ondersteuning van het management en ons ontwikkelplatform zorgt voor planmatige, individuele competentieontwikkeling en gedragsverandering die stand houdt. Middels het online ontwikkelplatform, zijn uw medewerkers namelijk dagelijks bezig om nieuw gedrag in de praktijk toe te passen. De combinatie van Organizational Behavior Management en ons ontwikkelplatform zorgt ervoor dat uw investering bij ons wel degelijk rendeert!

Door elke dag kort en online te reflecteren ontwikkelen zij zich op een makkelijke en effectieve manier en houden zij zicht op hun eigen voortgang. Dat doen zij niet alleen, maar ook middels feedback van collega’s en leidinggevenden.
Conclusie:
Door het inzetten van onze methodiek verschuift het zwaartepunt van de ontwikkeling van de medewerker binnen het 70-20-10 leerprincipe van de 10 naar de 70-20! Op deze wijze realiseren wij structureel betere verkoopprestaties bij uw medewerkers!

Meer weten over onze aanpak?