Michel Slok

Michel Slok is mede eigenaar van HTR+group, kan bogen op bijna veertig jaar verkoopervaring, waarvan het grootste deel als zelfstandig ondernemer.

Hij leverde een succesvolle bijdrage aan de groei en uiteindelijke verkoop van zijn eigen onderneming aan DHL. Hij is en blijft ondernemer met een duidelijke visie.

Michel is een enthousiast en optimistisch mens. Hij verbindt: relaties zijn bij hem vaak vriendschappen. Inspirerend leiding geven aan het team van zijn franchisenemers, en vooral sfeer brengen en houden, dat is het resultaat van zijn belangrijke kwaliteiten binnen de organisatie.

Michel is te bereiken op 06-53875874 en via


Sander Derlagen

Sander Derlagen is vanaf 2008 actief binnen HTR+group en sinds 2014 mede eigenaar.

Tijdens zijn eigen loopbaan in verschillende sales- en managementfuncties heeft Sander altijd ervaren hoe ontzettend belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. Niet alleen voor hemzelf maar voor iedereen die ambities heeft en wil bijdragen aan het succes voor het bedrijf waarvoor hij of zij werkzaam is. De wil om te veranderen en te groeien moet echter wel van binnenuit komen en dan is "goede en regelmatige training een vereiste om je als individu te ontwikkelen, kennis te vergaren en competenties te verbeteren”.

In 2008 was voor Sander de tijd rijp om een lang gekoesterde ambitie invulling te geven: zijn kennis en ervaring inzetten en delen met anderen. Trainingen ontwikkelen en geven, is voor hem bezig zijn met mensen, verschillen overbruggen, consequent het juiste doen en richting geven om tot betere resultaten te komen. Immers: investeren = renderen!

Sander is te bereiken op +31 6 31 004 728 en via


Meer weten over onze aanpak?