Het Team

Michel Slok

Michel Slok is mede eigenaar van HTR+group, kan bogen op bijna veertig jaar verkoopervaring, waarvan het grootste deel als zelfstandig ondernemer.

Hij leverde een succesvolle bijdrage aan de groei en uiteindelijke verkoop van zijn eigen onderneming aan DHL. Hij is en blijft ondernemer met een duidelijke visie.

Michel is een enthousiast en optimistisch mens. Hij verbindt: relaties zijn bij hem vaak vriendschappen. Inspirerend leiding geven aan het team van zijn franchisenemers, en vooral sfeer brengen en houden, dat is het resultaat van zijn belangrijke kwaliteiten binnen de organisatie.

Michel is te bereiken op 06-53875874 en via m.slok@htrplusgroup.com


Gregor Gersen

Gregor Gersen is mede eigenaar van HTR+group.

Jarenlange ervaring in verkoop, (verkoop) management in de internationale B2B omgeving heeft hem geholpen als trainer en directeur succesvol zijn eigen diensten en de diensten van HTR+group te kunnen verkopen. Hij is medeverantwoordelijk voor Nederland en verantwoordelijk voor Duitsland en dus in staat grensoverschrijdend te werken.

Internationale opdrachtgevers, zowel klein als groot, in Nederland en Duitsland maken al gedurende meerdere jaren gebruik van zijn expertise en diensten. Heeft ervaring in het verbeteren van vaardigheden van mensen in veel landen van Europa, maar ook in China en USA.

Gregor is te bereiken op +31 6 11436822 en via g.gersen@htrplusgroup.com


Sander Derlagen

Sander Derlagen is vanaf 2008 actief binnen HTR+group en sinds 2014 mede eigenaar.

Tijdens zijn eigen loopbaan in verschillende sales- en managementfuncties heeft Sander altijd ervaren hoe ontzettend belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. Niet alleen voor hemzelf maar voor iedereen die ambities heeft en wil bijdragen aan het succes voor het bedrijf waarvoor hij of zij werkzaam is. De wil om te veranderen en te groeien moet echter wel van binnenuit komen en dan is "goede en regelmatige training een vereiste om je als individu te ontwikkelen, kennis te vergaren en competenties te verbeteren”.

In 2008 was voor Sander de tijd rijp om een lang gekoesterde ambitie invulling te geven: zijn kennis en ervaring inzetten en delen met anderen. Trainingen ontwikkelen en geven, is voor hem bezig zijn met mensen, verschillen overbruggen, consequent het juiste doen en richting geven om tot betere resultaten te komen. Immers: investeren = renderen!

Sander is te bereiken op +31 6 31 004 728 en via s.derlagen@htrplusgroup.com


Brigitte Verhoeven

Brigitte Verhoeven heeft, voordat zij zich aansloot bij HTR+group, bijna twintig jaar commerciële werkervaring opgedaan.

Gestart in een binnendienstfunctie verkoop, heeft zij zich opgewerkt tot vestigings- en accountmanager om daarna zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling te worden.

Brigitte valt op door haar enthousiasme, (commerciële) drive, haar oprechte interesse in anderen, inlevingsvermogen en accuratesse. Veel plezier en voldoening beleeft zij aan het leveren van een bijdrage aan andermans prestaties, of dit nu op sportief gebied is of bij een zakelijke carrière.

Brigitte is te bereiken op +31 6 46 305 141 en via b.verhoeven@htrplusgroup.com


Ton van Gent

Ton van Gent heeft intensieve commerciële ervaring opgedaan als verkoper in de farmaceutische industrie en na zijn studie fiscaal recht als consultant in de financiële dienstverlening en later als manager commercie.

Wat hij heeft geleerd is dat de kwaliteit van verkoopgesprekken een groeiende rol speelt in het succes van het commerciële proces. Producten en bedrijven lijken immers steeds meer op elkaar door transparantie en automatisering. Onderscheid maakt vooral de persoon, de verkoper. En daar komt Ton zijn ambitie in beeld: organisaties helpen gedragsveranderingen te realiseren die leiden tot structureel betere verkoopprestaties. Als strategisch en operationeel sparringpartner en coach voor het management en trainer en begeleider voor de medewerkers.

Respect, vertrouwen, lef en vooral plezier zijn belangrijke waarden in zijn aanpak. Zijn passie, oprechtheid en empathie staan borg voor uw rendement van onze ontwikkeltrajecten.

Ton is te bereiken op +31 6 519 125 63 en via t.van.gent@htrplusgroup.com


Timo Hoedt

Timo Hoedt heeft na zijn studie Bedrijfseconomie aan de UvA ruim 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende Sales en Marketing functies in de IT en financiële dienstverlening.

Een van de sterke eigenschappen van Timo is het kunnen enthousiasmeren en motiveren van (commerciële) teams met als gevolg een verbetering van prestaties. Deze eigenschap en zijn ervaring gebruikt hij nu bij HTR+group om commerciële teams en hun leidinggevende structureel beter te laten presteren.

Timo is te bereiken op +31 06 22694049 en via t.hoedt@htrplusgroup.com


Meer weten over onze aanpak?