Franchisenemer worden?

Elke franchisenemer bij HTR+group is een zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat u zelfstandig werkt. U benadert klanten, verkoopt en geeft invulling aan het gehele ontwikkeltraject van uw deelnemers. Daarbij wordt u ondersteund door een succesvolle en professionele organisatie. Wij stellen u in staat om onze unieke methodiek u eigen te maken en toe te passen bij uw klanten.

Uw collega’s zijn uw sparringpartners

U wisselt ervaringen uit, leert van elkaar in het acquisitie traject, brainstormt over nieuwe ontwikkelingen en leert van elkaars kennis en vaardigheden. U bent zelfstandig ondernemer maar staat er niet alleen voor.

HTR+group is een pionier in het vernieuwend en blijvend verbeteren van commerciële teams. Onze methodiek zorgt voor stapsgewijze competentie ontwikkeling, maakt leereffecten zichtbaar en meetbaar en garandeert gedragsverandering die stand houdt. Wij gebruiken hiervoor een wetenschappelijk onderbouwde en praktisch toepasbare methodiek. Door het inzetten van ons online platform zorgen we er tevens voor dat uw medewerkers dagelijks leerdoelen behalen en successen kunnen vieren.

Profiel franchisenemer:
• HBO werk- en denk niveau
• Saleservaring (bv large accountmanager, salesmanager of commercieel directeur)
• Ondernemersgeest
• Prettige, stevige persoonlijkheid met een positieve levensinstelling
• Volwaardige gesprekspartner voor HR/directies/sales van (middel) grote organisaties
• Iemand die zijn eigen kwaliteiten goed kent, zichzelf wil blijven ontwikkelen, mensen in beweging kan krijgen en niet schrikt van feedback.

Solliciteren is mogelijk door ons een mail te sturen of gewoon te bellen.

Bel 06-53875874 of stuur een e-mail naar:


Meer weten over onze trainingsmethodiek?