Meer info masterclass

Masterclass OBM aan de VU te Amsterdam enthousiast ontvangen!


HTR+group heeft samen met de VU Amsterdam diverse masterclasses georganiseerd. Deze masterclasses werden gegeven door Dr. Marius Rietdijk, wetenschappelijk directeur aan de VU-ADRIBA en begenadigd spreker op conferenties, seminars en trainingen.

Marius Rietdijk heeft tijdens die masterclass de deelnemers inzicht gegeven in de principes van Organizational Behavior Management (OBM) . OBM is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek, praktisch toepasbaar gemaakt om binnen bedrijven en organisaties een blijvende gedragsverandering bij medewerkers te realiseren.

Door het gebruik van metaforen, voorbeelden uit de praktijk en interactie en oefeningen met de deelnemers werd het een zeer interessante avond. Eigen vraagstukken, aangedragen door de deelnemers, werden behandeld door Dr. Marius Rietdijk. Oplossingen werden aangedragen door de inzet van effectieve beïnvloedingsstrategieën.

Veel deelnemers wilden de mogelijkheden om OBM in hun eigen organisatie in te zetten nader betrachten. Vervolgafspraken hebben we die avond gelijk kunnen maken. Na afloop van de sessies was er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje nog na te praten en ervaringen uit te wisselen. Hier werd uitgebreid gebruik van gemaakt.

Alle deelnemers aan de reeds georganiseerde Masterclasses beoordelen deze interessante bijeenkomsten als positief. De deelnemers geven, getuige hun reacties, aan dat ze er veel aan hebben gehad en dat ze dit graag in praktijk willen toepassen.

Contact

Meer weten over onze aanpak?